Συντηρηση

Open Imagination

Προϊόν: RP2060

Χαρακτηριστικά

Εφαρμόζεται με εμποτισμένο πανί(σφουγγάρι), σε ξύλινα πατώματα, αφού έχει καθαριστεί η επιφάνεια με νερό ή ακόμη καλύτερα με το RR1050 καθαριστικό μας.Το πάτωμα θα πρέπει να είναι τελείως στεγνό πριν εφαρμόσουμε το κερί. Ενισχύει το ξύλο για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και κρατάει περισσότερο την γυαλιστερή επιφάνεια του. Μετά από 90 λεπτά από την εφαρμογή του υλικού το πάτωμα είναι στεγνό και έτοιμο.

Περιγραφή

Τονωτικό κερί για ξύλινο πάτωμα με βάση το νερό

Open Imagination

Προϊόν: RP3060

Μία επάληψη με ένα εμποτισμένο πανί(σφουγγάρι), σε μαρμάρινες ή επενδυμένες επιφάνειες μετά από προσεκτικό καθάρισμα με νερό ή ακόμη καλύτερα με το RR1050 καθαριστικό μας. Η επιφάνεια θα πρέπει να είναι τελειώς στεγνή πριν εφαρμοστεί. . Το RP3060 είναι αδιάβροχο κερί και ενισχύει την μαρμάρινη φλέβα.

Περιγραφή

Αναζωογονητικό κερί με βάση το νερό για μαρμάρινα επίπεδα

Open Imagination

Προϊόν: RR1050

Χαρακτηριστικά

To T.Clean RR1050 είναι απορρυπαντικό με βάση το νερό για τον καθαρισμό κουφωμάτων από καπνό και σκόνη. Σε συνδυασμό με το προϊόν αναζωογόνησης T.Top+, είναι μέρη του Kit συντήρησης: το ελιξήριο της ζωής των εξωτερικών κουφωμάτων. Το T.Clean είναι συσκευασία των 2500ml και 7500ml. Θα ήθελες να δεις εφαρμογή αυτού του φανταστικού προϊόντος? Κάνε κλικ εδώ: www.youtube.com/serramentibrillanti

Περιγραφή

T.Clean απορρυπαντικό με βάση το νερό

Open Imagination

Προϊόν: RR1250

Χαρακτηριστικά

Το T.Top+ (RR1250) είναι το αποκλειστικό αναζωογονητικό με βάση το νερό προϊόν που παρέχει γυαλάδα και απαλότητα στις επιφάνειες.Μόλις σε λίγα λεπτά,χάρη στα αποκλειστικά συστατικά του,εισχωρεί μέσα στις πολύ μικρές ρογμές στις μεμβράνη της επιφάνειας που το χρησιμοποιήσαμε και διορθώνει τυχών τραυματισμούς που προκλήθηκαν με τον καιρό. Το Τ.τοp+ θρέφει την μεμβράνη της επιφάνειας επαναφέροντας την ελαστικότητά της και τις αδιάβροχες ιδιότητές της. Σε συνδυασμό με το προϊόν αναζωογόνησης Τ.Clean, είναι μέρη του Kit συντήρησης Τ.Top+. Το T.Top+ είναι συσκευασία των 2500ml και 7500ml.Θα ήθελες να δεις εφαρμογή αυτού του φανταστικού προϊόντος? Κάνε κλικ εδώ: www.youtube.com/serramentibrillanti

Περιγραφή

Αναζωογονητικό με βάση το νερό T-TOP+

Open Imagination

Προϊόν: RR2050

Χαρακτηριστικά

Το RR2050 Rio Verde απολυπαντικό γενικής χρήσεως είναι το καινοτόμο καθαριστικό για οποιαδήποτε επιφάνεια. Γενικής χρήσεως απορρυπαντικό για την εκκαθάριση των πιο δύσκολων περιπτώσεων λόγω καπνού, λαδιού ή κεριού σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Η ειδική του σύνθεση(απαλού gel) ενισχύει την απολυπαντική δράση του με αποτέλεσμα την πιο εύκολη αφαίρεση των πιο δύσκολων λεκέδων.

Περιγραφή

Rio Verde απολυπαντικό για γενική χρήση

Open Imagination

Προϊόν: VA1200

Χαρακτηριστικά

Χρησιμοποιείται κατευθείαν σε ένα πανί πάνω σε οποιοδήποτε έπιπλο ή διακοσμητικό καθαρίζοντας την επιφάνειά του αλλά όχι γυαλίζοντάς την.

Περιγραφή

Μείγμα λαδιού για την αποκατάσταση επίπλων

Open Imagination

Προϊόν: VB21XX

Χαρακτηριστικά

  • Μείγμα λαδιού με υψηλή δράση
  • Ιδανικό για περιοδική συντήρηση για ξύλινες χειροποίητες επιφάνειες που έχουν εκτεθεί σε κακοκαιρία(εξωτερικά κουφώματα παραθύρων)
  • Εάν εφαρόζεται συχνά,προσφέρει αδιάβροχες ικανότητες και αναζωογονεί την παλιά μεμβράνη της επιφάνειας, προσδίδοντας ελαστικότητα, προστατεύοντας και επεκτείνωντας την διάρκεια ζωής.
  • Υψηλή διαπεραστική ιδιότητα
  • Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή
  • Ιδανικό για κάθε είδος συνθετικού ή με βάση το νερό επιστρώματος

Περιγραφή

Μείγμα λαδιού για την αποκατάσταση επίπλων