Επαγγελματικά Βερνίκια Ξύλου 

Η Renner Hellas δημιουργήθηκε για να παρέχει μια σειρά από επαγγελματικά βερνίκια ξύλου εναρμονισμένα πάντα στις απαιτήσεις της εποχής. Με γνώμονα την περιβαλλοντική συνείδηση και επιδιώκοντας τη συνεχή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της παρέχει τα πιο σύγχρονα προϊόντα βαφής ξύλου, τόσο για εξωτερικούς, όσο και για εσωτερικούς χώρους, που βάση έχουν το νερό.

 

Σύγχρονα Προϊόντα Βαφής Ξύλου

Για τους ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά και μη με τις βαφές ξύλου, η Renner Hellas έχει δημιουργήσει επαγγελματικά βερνίκια ξύλου, με τις υψηλότερες επαγγελματικές προδιαγραφές, για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς τελικούς χρήστες. Στόχος μας είναι η προσφορά οικολογικών και φιλικών προϊόντων βαφής ξύλου, που συμβαδίζουν με την παγκόσμια στάση ζωής απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα, επιδιώκουμε καθημερινά τη συνεχή δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους τα καλύτερα επαγγελματικά βερνίκια ξύλου, που είναι 100% οικολογικά.

 

Βερνίκια Ξύλου Εξωτερικής Χρήσης

Τα επαγγελματικά βερνίκια ξύλου εξωτερικής χρήσης είναι 100% οικολογικά και παράγονται με βάση το νερό. Είναι κατάλληλα για όλες τις καιρικές συνθήκες, διαφανή, ελαστικά, αδιάβροχα και αναπνεύσιμα, καθώς προσφέρουν στις επιφάνειες μια αίσθηση απαλότητας. Τα βερνίκια ξύλου εξωτερικής χρήσης με βάση το νερό συγκεντρώνουν τα καλύτερα χημικά και μηχανικά χαρακτηριστικά, ώστε να αποτελούν μια ασπίδα στο ξεθώριασμα του χρόνου και της φθοράς από τα καιρικά φαινόμενα. Βερνίκια για παράθυρα, βερνίκια για παρκέ, βερνίκια για έπιπλα κήπου είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα βαφής ξύλου για τους εξωτερικούς σας χώρους.

 

Βερνίκια Ξύλου Εσωτερικής Χρήσης  

Κομψά και βελούδινα, σε άπειρα και πλούσια χρώματα με διάφορα εφέ, τα επαγγελματικά βερνίκια ξύλου εσωτερικής χρήσης έρχονται να διαμορφώσουν το χώρο σας και να του δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Εκτός του ότι είναι ανθεκτικά και άκρως φιλικά προς το περιβάλλον, στόχος τους είναι να προστατεύουν τα έπιπλά σας και να τα συντηρούν με την πάροδο του χρόνου από γρατζουνιές, εκδορές και άλλους χημικούς παράγοντες. Με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον τα επαγγελματικά βερνίκια για εσωτερικούς χώρους διαμορφώνονται με ακρυλικές ρητίνες υψηλής σκληρότητας, χωρίς να κιτρινίζουν με την πάροδο του χρόνου. Ορισμένα προϊόντα συμμορφώνονται με τους αυστηρότερους ιταλικούς κανονισμούς σχετικά με την καταλληλόλητα για επαφή με τρόφιμα και τον ερεθισμό του δέρματος στους ανθρώπους. 

Εάν είστε σχεδιαστής ή κατασκευαστής επίπλων ή ακόμη και ερασιτέχνης ξυλουργός επωφεληθείτε από τις οικολογικές λύσεις και τα επαγγελματικά προϊόντα για ιδιώτες της Renner Hellas και ανακαλύψτε όλες τις επιλογές σας σε επαγγελματικά βερνίκια ξύλου για όλους τους χώρους σας! Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Scroll to Top