Είναι άπειρα πλούσια σε χρώματα και εφέ. Είναι κομψά και βελούδινα. Είναι ανθεκτικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Τα τελειώματα, βαφές, υποστρώματα και προϊόντα UV της Renner Italia.

Δημιουργημένα για να διακοσμούν, να προστατεύουν τα έπιπλα και να τα συντηρούν με την πάροδο του χρόνου, οι εσωτερικές βαφές της Renner Italia διαμορφώνονται με ακρυλικές ρητίνες υψηλής σκληρότητας, χωρίς να κιτρινίζουν.

Προστατεύουν τα έπιπλα από την φθορά επειδή είναι σε θέση να αντισταθούν σε γρατζουνιές, εκδορές και χημικούς παράγοντες. Μονόχρωμο ή διμερές, στεγνωτικό με υπεριώδη ακτινοβολία, διαφανές ή χρωματισμένο: η σειρά χρησιμοποιεί τις σύγχρονες τεχνολογίες των εργαστηρίων της Renner Italia για να εγγυηθεί την ποιότητα και το σεβασμό στο περιβάλλον. Εάν είστε σχεδιαστής ή κατασκευαστής επίπλων ή ερασιτέχνης ξυλουργός, επωφεληθείτε από τις αισθητικές λύσεις, τη χημική και μηχανική απόδοση των χρωμάτων Aquaris!

σαλόνι ξύλινο με κυκλική σκάλα
ξύλινα έπιπλα σαλονιού
Τα χρώματα Aquaris πληρούν επίσης τις προϋποθέσεις για την εξαιρετική απλότητα της εφαρμογής, τόσο σε βιοτεχνική όσο και στην αυτοματοποιημένη. Τα πλεονεκτήματα είναι τότε οικονομικά: για να επιτευχθούν πολύτιμα αποτελέσματα, καταναλώνεται περίπου 20% λιγότερο του προϊόντος από τα παραδοσιακά προϊόντα με διαλύτη. Και το επαναχρησιμοποιούμενο υλικό με την παρουσία ενός επαρκούς συστήματος ανάκτησης φτάνει ακόμα και το 40%!

Η Renner Italia με την πάροδο των ετών έχει επιτύχει σημαντικές πιστοποιήσεις όπως αυτή που πιστοποιεί τη συμμόρφωση με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 71.3 του 2002 που αποδεικνύει τον αποκλεισμό βαρέων μετάλλων από οποιαδήποτε σύνθεση.

Ορισμένα συγκεκριμένα προϊόντα συμμορφώνονται επίσης με τους αυστηρότερους ιταλικούς κανονισμούς σχετικά με την καταλληλότητα για επαφή με τις ουσίες τροφίμων και τον ερεθισμό του δέρματος στους ανθρώπους.

Τέλος, ορισμένες βαφές και φινιρίσματα συμμορφώνονται με το γερμανικό πρότυπο LMBG B 82-10-1 από το 1985 και είναι ανθεκτικά στο σάλιο και τον ιδρώτα.

σαλόνι με ξύλινη όψη
Scroll to Top