Τα προϊόντα που βασίζονται σε διαλύτες της Renner μεταφέρουν τα οφέλη των πιο σύγχρονων τεχνολογιών επίστρωσης ακόμη και στις πιο παραδοσιακές οικογένειες προϊόντων. Οι βαφές με διαλύτες της Renner χρησιμοποιούνται με εξαιρετική απλότητα και βελτιστοποιούνται τόσο για τη χρήση της βιομηχανίας όσο και για την βιοτεχνία. 

Το φάσμα των πιθανών εφαρμογών των προϊόντων με διαλύτες Renner είναι τεράστιο: σε ανοιχτού πόρου ή κλειστού πόρου, ως αδιαφανή και γυαλιστερά, διαφανή ή λάκες.

λευκή ξύλινη πόρτα δωματίου
λευκή ξύλινη βιβλιοθήκη
  • νίτρου, συνθετικά, χρώματα πολυουρεθάνης και πολυεστέρα.
  • ειδικών και γενικών χρωμάτων.
  • πρόσθετα, συμπληρώματα και βοηθητικά προϊόντα
  • πολυεστέρα, νιτρο και συνθετικά αραιωτικά
  • συστήματα χρωματισμού: χειροκίνητο και μηχανογραφικό σύστημα χρωμάτων

Ιδανικό για επιφάνειες που υπόκεινται σε υψηλή φθορά, οι συνθέσεις νίτρου, πολυουρεθάνης και πολυεστέρα της Renner εγγυώνται χημική και φυσική αντίσταση. Όπως στα χρώματα με βάση το νερό, έτσι και σε συνθετικά σκευάσματα, η Renner έχει επιλέξει πρώτες ύλες υψηλότερης ποιότητας, που δεν είναι επιβλαβείς για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Τα συστατικά δεν περιλαμβάνουν βαρέα μέταλλα όπως μόλυβδο, κάδμιο, αντιμόνιο, βάριο, υδράργυρο, χρώμιο.

Τα προϊόντα με βάση διαλύτες της Renner συμμορφώνονται με το πρότυπο EN 71.3 που αφορά τη χρήση σε παιχνίδια και υλικό σε επαφή με παιδιά.
Η προσοχή της εταιρείας στην υγεία και την ασφάλεια απονεμήθηκε πρόσφατα από την Esig (ομάδα ευρωπαϊκών βιομηχανιών διαλυτών) που εκτιμούσε τις μεθόδους παραγωγής και συσκευασίας.

ξύλινη συρταρωτή ντουλάπα
Scroll to Top