Έρευνα & Ανάπτυξη

Οι εγκαταστάσεις στα εργοστάσια Renner Italia στη Μπολόνια έχουν σχεδιαστεί για να συμβαδίζουν με τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για τα βασισμένα στο νερό χρώματα και επίσης να ικανοποιήσουν πλήρως και για αυτά που βασίζονται σε διαλύτες.Η μετατρέψιμη φύση των μηχανημάτων, του εξοπλισμού και των απαραίτητων μέσων της παραγωγής, επιτρέπει στην Renner να κοιτάξει προς το μέλλον με τη συνείδησηότι έχει τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις που μπορούν να αναμένουν και να ανταποκριθούν σε κάθε είδους απαιτήσεις και στις αλλαγές ήδη που πραγματοποιούνται. το ειδικό χαρακτηριστικό γνώρισμα επιτρέπει στην Renner να προσφέρει μια σειρά προϊόντων που καλύπτουν κάθε πιθανή προσδοκία της αγοράς.

Η Renner διαθέτει τον απολύτως κατάλληλο εξοπλισμό για την αύξηση του όγκου των βαφών με βάση το νερό, όπως απαιτείται από προσεκτική ανάλυση των οικολογικών απόψεων, που απορρέουν από την έντονη αύξηση της δημόσιας συνείδησης προς σε αυτή την κατεύθυνση σε ολόκληρο τον κόσμο.Για την ικανοποίηση του τελικού χρήστη η παραγωγή της Renner Italia προσφέρει τρεις σειρές βαφών για ξύλο:

εσωτερικό του εργοστασίου

Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της Renner Italia διαθέτει προσωπικό χημικών ερευνητών με μακροχρόνια εμπειρία και τεχνική προετοιμασία στον τομέα της δημιουργίας υδροδιαλυτών χρωμάτων και χρωμάτων βασισμένα στους διαλύτες. 20 στελέχοι εργάζονται σε δύο ερευνητικά κέντρα, που εξοπλίζονται με τις περιπλοκότερες εργαστηριακές τεχνολογίες, για τη διατύπωση και τη δημιουργία των ρητινών και των ολοκληρωμένων προϊόντων

Οι δύο ομάδες εργασίας ασχολούνται συνεχώς με καινοτόμα προϊόντα μελέτης και πειραματισμού, ειδικά στο πιο σύνθετο και εκτεταμένο πεδίο των βασισμένων στο νερό χρωμάτων και στεγνώνοντάς τα με υπεριώδεις ακτίνες. Συνεργάζονται, με ομαδικό πνεύμα, και βρίσκονται σε επαφή με τους πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας επίπλων και κουφωμάτων μεχρι και τα πιο εξειδικευμένα εργοστάσια για την επαγγελματική βαφή ξύλων.

άνθρωποι που εργάζονται στο εργοστάσιο

Η επιβεβαίωση της μείζονος πολιτιστικής ευαισθησίας και η εφαρμογή των σοβαρών νομοθετικών περιορισμών για την προστασία του οικοσυστήματος – περιβάλλοντος θα αυξήσει τη ζήτηση για υλικά που επεξεργάστηκαν με προϊόντα που έχουν μικρή επίδραση στο περιβάλλον.
Αναπόφευκτα, ο προσανατολισμός ολόκληρου του τομέα θα ρυθμιστεί από τις προσταγές αυτών των νέων κατευθύνσεων σχετικά με το περιβάλλον. Η διαδικασία αυτή θα προκαλέσει την έρευνα και την καινοτομία, όχι μόνο μεταξύ των παραγωγών χρωμάτων αλλά και μεταξύ των παραγωγών των φυτών για τις βαφές, ώστε να κινηθούν προς τις τεχνικές και τεχνολογικές λύσεις οι οποίες θα ικανοποιούν αποτελεσματικά στις απαιτήσεις της αγοράς

Η πίεση και οι τρέχουσες ρυθμιστικές απαιτήσεις, στην Ευρώπη και παγκοσμίως, θα αναγκάσουν το χώρο της βιομηχανίας επίπλων και κουφωμάτων να κινηθούν προς την παραγωγή προϊόντων με υλικά βασισμένα σε χρώματα νερού.
Το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της Renner είναι ήδη ικανό, μέσω της προετοιμασίας και της εμπειρίας του προσωπικού της, να δεχτεί και να κερδίσει αυτήν την συναρπαστική τεχνική πρόκληση.

εικόνα από το εργαστήριο
δείγματα από βερνίκια
Scroll to Top