Αποστολή

Αποστολή της Renner Hellas είναι ο άμεσος και σωστός ανεφοδιασμός της ελληνικής αγοράς με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών όπως επίσης και με την προσφορά υπηρεσιών που βοηθούν την εγχώρια βιομηχανία βαφής ξύλου να συμβαδίσει με τις οικολογικές αναζητήσεις των πελατών της.

Επιδιώκοντας την συνεχή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της Renner Hellas δημιουργήθηκε για να παρέχει σύγχρονα προϊόντα βαφής εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις της εποχής. Παράλληλα, εκμεταλλευόμενη τις γνώσεις και την εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της, η Renner Hellas στηρίζει τους πελάτες της και παρέχει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα στο χώρο της βαφής ξύλου.

Σημαντικό κεφάλαιο της Renner Hellas αποτελούν τα οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα βαφής, που εξυπηρετούν τη νέα στάση ζωής της παγκόσμιας κοινότητας απέναντι στο περιβάλλον και διευκολύνουν τους ανθρώπους που ασχολούνται με τις βαφές ξύλου, σε κάθε μορφή, να συμβαδίζουν μαζί της.

Ιστορία

Τα εργοστάσια εκτείνονται σε 21.000 τ.μ. με εργατικό δυναμικό 130 ατόμων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν 20 χημικοί ερευνητές και ένας αριθμός τεχνικών που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στην εταιρία. Η Renner Italia έχει παραγωγή πάνω από 20.000 τόνους ολοκληρωμένου προϊόντος. Η ανοδική πορεία της βασίζεται στους παρακάτω θεμελιώδεις παράγοντες: – συνεχή τεχνολογική καινοτομία – πολύ υψηλά ποιοτικά πρότυπα – τεχνικό προσωπικό υψηλού επιπέδου – ενθουσιώδης ομάδα εργασίας με την πελατεία – με τη μέγιστη προσοχή και του σεβασμού του περιβάλλοντος – έρευνα και ανάπτυξη των χρωμάτων βασισμένων στο νερό.

εξωτερική εικόνα εργοστασίου renner

Αποστολή

Aποστολή της Renner Italia είναι να μελετήσει, να διατυπώσει και να δημιουργήσει χρώματα για ξύλο με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές, ικανά να ικανοποιήσουν προσδοκίες των τελικών χρηστών.

Στόχος είναι να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης και να προσφέρει υπηρεσίες και τις καλύτερες δυνατές λύσεις με βάσει τους παρόντες και μελλοντικούς κανονισμούς που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Renner Italia γνωρίζει καλά ότι η αυξανόμενη πολιτιστική ευαισθησία και ο πολιτικοοικονομικός προσανατολισμός προς την προστασία του οικοσυστήματος θα ευνοήσουν την απαίτηση για προϊόντα που έχουν μια χαμηλή περιβαλλοντική επίδραση.
Για το λόγο αυτό προγραμμάτισε και έχτισε ένα νέο κέντρο παραγωγής, ακολουθώντας την μέθοδο η οποία επιτρέπει τη μετάβαση από την παραγωγή των χρωμάτων διαλύτη, σε χρώματα νερού. Η απόφαση αυτή ήταν αποτέλεσμα μιας στρατηγικής που αποσκοπούσε τη δημιουργία χρωμάτων, καλύτερης δυνατής ποιότητας, αλλά πάντα με τον μεγαλύτερο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Scroll to Top