Το PVC είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα πλαστικά υλικά. Χάρη στην ευελιξία του, χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς: από τα κτίρια μέχρι τις συσκευασίες, από τα έπιπλα μέχρι τα αξεσουάρ μόδας. Ένας από τους τομείς με μεγαλύτερη ζύμωση είναι το περιβάλλον διαβίωσης, από άποψη παραγωγής ειδών, όπως παράθυρα, κουφώματα, ρολά, βεράντες, πόρτες, γκαραζόπορτες, επενδύσεις, φράχτες και εσωτερικά διαχωριστικά φράγματα.

Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, τα χαρακτηριστικά που επιτυγχάνονται με την τεχνολογία PVC έχουν γίνει πρότυπο. Τα συστήματα επίστρωσης Rennerplast με βάση το νερό έχουν βελτιώσει την κατασκευή PVC στο υψηλότερο επίπεδο και εγγυώνται υψηλές αισθητικές επιδόσεις, ικανές να αντέχουν έως και 15 χρόνια στους ατμοσφαιρικούς παράγοντες.

Το Πολυβινυλοχλωρίδιο (Polyvinyl chloride ή Poly(Vinyl Chloride) ή αλλιώς PVC είναι το τρίτο πιο διαδεδομένο παραγόμενο συνθετικό πλαστικό, μετά το πολυαιθυλένιο και το πολυπροπυλένιο. Αναμειγμένο με διάφορα πρόσθετα δημιουργήθηκε ένα άκρως εύκαμπτο και εύκολα επεξεργάσιμο υλικό και με το πέρασμα των χρόνων έχει πετύχει μεγάλη εμπορική χρήση. Χάρη της ευκαμψίας και της προσαρμοστικότητας, που έχουν τα προϊόντα PVC, τα συναντάμε σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων με διάφορους τρόπους στην καθημερινότητά μας. Συχνά παραδείγματα είναι είδη, όπως τσάντες, παιχνίδια, αθλητικό εξοπλισμό, τηλεοράσεις αλλά και σε είδη κατασκευής, κουφωμάτων και μεμβράνης στεγών.

πισίνα εξωτερικού χώρου
πισίνα εξωτερικού χώρου

 

Ο λόγος που το PVC είναι ευρέως διαδεδομένο είναι ότι δεν υπάρχουν άλλα υλικά τόσο ευέλικτα, που να μπορούν να προσαρμοστούν τόσο εύκολα και γρήγορα σε όλες τις προδιαγραφές. Σε αυτά τα πλαίσια, τα προϊόντα PVC θεωρούνται άκρως καινοτόμα και δημιουργικά. Ας δούμε, όμως, πιο αναλυτικά ποια είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους, για τα οποία είναι τόσο ξεχωριστά:

 

Ευελιξία

Είναι ένα υλικό που μπορεί να κοπεί, να σχηματιστεί και να ενωθεί με άλλα διαφορετικά υλικά, όπως ακριβώς το θέλουμε. Με τη σειρά Rennerplast, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, πελάτες κλπ, μπορούν να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους, αναμειγνύοντας όλες τις αποχρώσεις και τα εφέ. Παστέλ χρώματα, μεταλλικοί τόνοι, ματ και ημι-ματ φινιρίσματα, ανάγλυφα topcoat κλπ. Χωρίς όρια στη φαντασία!Αντοχή

Έως 15 χρόνια εγγύηση πιστοποιεί την εξαιρετική αντοχή των επιστρώσεων Renneplast. Με τα προϊόντα Rennerplast προστατεύονται: κουφώματα, ρολά, βεράντες,

οι πόρτες, οι γκαραζόπορτες, οι επενδύσεις, οι φράχτες προστατεύονται από τις επιθέσεις των ατμοσφαιρικών παραγόντων και της ρύπανσης, επιτυγχάνοντας έτσι πρωτοφανή αντοχή.

 

Φιλικό προς το Περιβάλλον

Επιστρώσεις με βάση το νερό Rennerplast, όπως όλα τα άλλα προϊόντα με βάση το νερό που δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια Renner. Οι χημικοί μας γνωρίζουν το σημαντικό ρόλο της βιομηχανίας στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη· απέκλεισαν το 95% των εκπομπών διαλυτών. Οι επιστρώσεις μας με βάση το νερό εξασφαλίζουν πολύ χαμηλές εκπομπές VOC και δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες για τον άνθρωπο και τη φύση.
Έρευνα υψηλής τεχνολογίας

 

Οι επιστρώσεις Rennerplast μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε ανάγκη γιατί έχουν δημιουργηθεί μέσα στα εργαστήρια Renner. Οι χημικοί μας συνεργάζονται στενά με κατασκευαστές πορτών και παραθύρων, καθώς και με τους πλέον καταρτισμένους παραγωγούς μηχανημάτων επαγγελματικής επίστρωσης. Οι ερευνητές της Renner αναλύουν και δοκιμάζουν καινοτόμα προϊόντα, ειδικά στον πολύπλοκο τομέα των επικαλύψεων με βάση το νερό και την υπεριώδη ακτινοβολία. Η εταιρεία είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα αναλυτικά όργανα για τη σύνθεση ρητινών και επικαλύψεων.


Στη Rennerhellas διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικά βερνίκια ξύλου, αλλά και βερνίκια για παρκέ. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση έχετε σχετικά με τα προϊόντα RennerPlast μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Scroll to Top