Είναι τόσο απαλά όσο το δέρμα και διαφανή όπως το νερό από το οποίο παράγετε. Αλλά όταν πρόκειται για την αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, τα χρώματα της Renner παρέχουν μια υψηλή προστασία.

Ελαστικά, αδιάβροχα και αναπνεύσιμα. Τα εξωτερικά χρώματα με βάση το νερό από την Renner συγκεντρώνουν τα καλύτερα χημικά και μηχανικά χαρακτηριστικά για να αποτελέσουν μια τρομερή ασπίδα.

Οι δοκιμές που εφαρμόζουν οι ερευνητές μας, με επιστημονικό ζήλο, που υποστηρίζονται από ινστιτούτα όπως ο Cnr, ο Atlas, η Catas.
Τα ξύλα που εκτίθενται σε εξωτερικούς χώρους έρχονται αντιμέτωπα με υπεριώδη ακτινοβολία και βροχή, νέφος και αλάτι, παγετό και υψηλές θερμοκρασίες, προστατεύονται από τα προϊόντα Aquaris.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αν επιλέξετε Aquaris, θα μετρήσετε τα άμεσα πλεονεκτήματα και στην απλότητα της εφαρμογής, στην ταχύτητα επεξεργασίας και πάνω απ ‘όλα στις χαμηλές εκπομπές VOC (πτητικών οργανικών ενώσεων) στην ατμόσφαιρα

  • Επειδή χάρη στην τεχνολογία που χρησιμοποιείται, οι επιστρώσεις με βάση το νερό της Renner απομονώνονται από την διείσδυση νερού, τα ρεύματα ανέμου, χαλάζι και χιόνι, ηλιακή ακτινοβολία, νέφος.
  • Επειδή οι βαφές με βάση το νερό της Renner κάνουν την αρχική ομορφιά του παραθύρου αμετάβλητη με την πάροδο του χρόνου.
  • Επειδή οι επιδόσεις των επιστρώσεων με βάση το νερό της Renner μειώνουν το κόστος και την προσπάθεια συντήρησης.
  • Επειδή είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε περιβάλλον, σύγχρονο ή κλασικό, αστικό ή ρουστίκ: ικανοποιούν τον πιο απαιτητικό πελάτη χάρη στη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και ειδικών εφέ.
  • Επειδή τα χρώματα με βάση το νερό της Renner είναι μη τοξικά, που λαμβάνονται από ακρυλικές ρητίνες, δεν παράγουν επιβλαβείς επιδράσεις στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
  • Επειδή τα παράθυρα και οι ξύλινες περσίδες που έχουν υποστεί επεξεργασία με βαφές Renner έχουν σημαντικές μονωτικές ιδιότητες και συμμετέχουν στη συγκράτηση της ενέργειας που χρησιμοποιείται για τη θέρμανση των εσωτερικών χώρων.
Scroll to Top