προϊόν για προστασία ασημιού

Silver Defense της Renner

Αντιβακτηριακά πρόσθετα για τα βερνίκια φινιρίσματος

Τα πρόσθετα Silver Defense της Renner μετατρέπουν τις επενδύσεις ξύλου σε ένα τρομερό φράγμα ενάντια στους εχθρούς υγιεινής. Είναι ιδανικά για χώρους με υψηλά πρότυπα υγιεινής, όπως οδοντιατρικές κλινικές, εστιατόρια, πιτσαρίες, αρτοποιεία, πισίνες, σάουνες, παιδικά υπνοδωμάτια, τουαλέτες κ.λπ.
Τα πρόσθετα Silver Defense δεν αλλοιώνουν τα τεχνικά και αισθητικά χαρακτηριστικά της τεράστιας γκάμας προϊόντων επικάλυψης που κατασκευάζει η Renner Italia, αλλά το συμπληρώνουν και το ενισχύουν με εξαιρετική απολυμαντική ισχύ.
Τα χαρακτηριστικά απολύμανσης των πρόσθετων Silver Defense αντιστέκονται με την πάροδο του χρόνου: τόσο σε υγρή όσο και σε στερεή κατάσταση. Λόγω της ορυκτής φύσης τους, τα ιόντα αργύρου διατηρούν την κατάστασή τους αναλλοίωτη καθώς δεν μπορούν να εξατμιστούν. Επιπλέον, δεδομένου ότι είναι εγκλεισμένα σε υαλώδη μήτρα, αυτά τα μικροσωματίδια δεν μπορούν να αφαιρεθούν κατά τον καθαρισμό του ξύλινου αντικειμένου.
Τα πρόσθετα Silver Defense για βερνίκια φινιρίσματος με βάση το νερό και με διαλύτη ενεργοποιούν τα χαρακτηριστικά απολύμανσής τους όταν έρχονται σε επαφή με μικρόβια και βακτήρια. Ο βακτηριακός πληθυσμός που εκτίθεται σε ιόντα αργύρου μειώνεται κατά 99,9% σε μόλις 24 ώρες.
Η σειρά Silver Defense, καθώς και όλα τα προϊόντα που μελετήθηκαν από το Εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης της Renner Italia, επικεντρώνεται στις ανάγκες του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.

Scroll to Top