μαρμάρινη κουζίνα

Floor Prestige

Ανακαίνιση κουζίνας & μπάνιου με στυλ

Με τα χρόνια κάποια δωμάτια χρειάζονται ανανέωση, με την μεγαλύτερη ανάγκη να συναντάται στο μπάνιο το οποίο χρειάζεται να λάβει μία τεράστια αναβάθμιση. Με την μεγαλύτερη τάση που δεσπόζει αυτή την περίοδο να είναι το Ευρωπαϊκό στυλ ( minimal, άνετο, ζεστό). Το Floor prestige (RB2x70) είναι εδώ για να καλύψει αυτή την ανάγκη με τον πιο οικονομικό τρόπο, καθώς πρόκειται για ένα επίστρωμα υψηλής αντοχής για πλακάκια.

μπάνιο με ξύλο και μάρμαρο

Σε αντίθεση με τα μπάνια η μόδα στην ανακαίνιση κουζίνας προστάζει φυσικά και πάλι εκτενή αναδόμηση, ώστε να γίνει σωστά, αλλά σε κλασικό στυλ. To Floor Prestige μπορεί να βοηθήσει και εδώ, αλλά το θέμα είναι πως θα βάψεις τα πλακάκια σου με τον σωστό τρόπο. Mην ανησυχείς, οι οδηγίες είναι απλές: Καθαρίζουμε την επιφάνεια με αραιωμένο ασετόν, περνάμε το προϊόν, αφήνουμε να στεγνώσει (2 ώρες), περνάμε δεύτερη στρώση και αν χρειάζεται και τρίτη, αερίζουμε το δωμάτιο και προσθέτουμε στο τέλος 2% πρόσθετο πρόσφυσης, για να στεγνώσει καλύτερα.

κουζίνα με μάρμαρο και ξύλο

Στον καθένα αξίζει το σπίτι του να είναι μοναδικό, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει μία περιουσία, για αυτό έχει δημιουργηθεί και η σειρά floor prestige της RioVerde.

όψη πατώματος

Το Floor Prestige είναι ιδανικό για όλων των ειδών τα πλακάκια (κεραμικά, πορσελάνη, πέτρα, σκυρόδερμα). Είναι κατάλληλο για χρήση σε σπίτι με παιδιά, διότι είναι απόλυτα ασφαλές. Και θα αποδώσει σε οποιοδήποτε απαρχαιωμένο χώρο την αναστύλωση που του χρειάζεται.

Scroll to Top