δείγματα ξύλου

Vintage Prestige

Αναπαλαίωση του χώρου σας!

Η Diy αναπαλαίωση επίπλων έχει γίνει μία νέα μόδα που αναπτύχθηκε μέσα στην περίοδο του lockdown. Με διάφορα χρώματα, άλλα πιο ζωντανά άλλα πιο vintage, οι τεχνικές αναπαλαίωσης είναι πολλές και ο καθένας μπορεί να κάνει «μαγικά» στα παλαιά του έπιπλα. Σαν δημιουργοί τέτοιων χρωμάτων, θα θέλαμε να παρουσιάσουμε την σειρά vintage prestige που συνδυάζει την κομψότητα με το ethnic στυλ.

ξύλινο κομοδίνο

Τα vintage prestige είναι ματ επίστρωση κατάλληλη για όλων των ειδών επιφάνειες. Η σύνθεση τους με βάση το νερό τα κάνει άοσμα και με μηδενικές εκπομπές VOC. Εφαρμόζεται με ότι εργαλείο διαθέτετε (πινέλο, ρολό, σφουγγάρι) και έχει 10 διαφορετικές αποχρώσεις.

Οι επιστρώσεις Rio Verde φέρουν εικονίδια με τις πιστοποιήσεις τους. Είναι ασφαλείς για παιχνίδια, βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας (Α+) και δεν περιέχουν φορμαλδεΰδη. Πρόκειται για 100% καθαρά προϊόντα.

οικολογικές βαφές για ασφαλή παιχνίδια

Όσο περνούν τα χρόνια τόσο περισσότερο εκτιμούμε οτιδήποτε ρετρό. Η shabby chic διακόσμηση αναδεικνύει το στυλ που τόσο αναπολούμε. Κάποια tips για να αναπαλαιώσεις το χώρο σου σωστά είναι:

  1. Να επιλέξεις παλιά έπιπλα που είναι έτοιμα για αλλαγή
  2. Να προστατέψεις σωστά τον χώρο σου ώστε να μην λερώσεις πουθενά
  3. Με το σωστό χρώμα τα έπιπλα θα ζωντανέψουν αλλά με το σωστό εφέ και διχρωμίες μπορείς να αλλάξεις όλη την υπόσταση τους στον χώρο
  4. Το ίδιο μπορείς να πετύχεις και με περίτεχνα σχέδια (αν είσαι πιο τολμηρός)
  5. Τέλος, δώσε τους τον απαραίτητο χρόνο ώστε να στεγνώσουν σωστά για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς χωρίς βιασύνη.

προϊόν βαφής ξύλου
Scroll to Top